„Poniškos“ salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avokadai, 1 vienetas
- Paprika, 1 vienetas
- Lašiša, sūdyta, 350 gramų
- Majonezas, 150 gramų
- Krevetės be kevalo, virtos, 400 gramų
- Ikrai, raudonieji, 200 gramų
- Kininis kopūstas, 0.3 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Lašišą supjaustyti.
Avokadą nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Papriką taip pat supjaustyti.
Pasmulkinti kininį kopūstą.
Krevetes su supjaustytais produktais sudėti į salotinę, palaistyti citrinos sultimis.
Sumaišyti su majonezu.
Salotas papuošti ikrais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-09 21:08
Man atrodo , kad pekino kopustas suprastins sitas salotas
2011-08-27 01:52

2011-06-10 21:41
Cia daugiau kap troskinys negu salotos, seip atrodo skanai.pabandysiu!po 

2011-05-06 05:28
atrodo neblogai, bet tai cholesterolio uztaisas.
2015-03-02 23:20