Pomidorų sklindžiai

Pomidorų sklindžiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės, smulkintos
  • Pomidorai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Druska
  • Varškės sūris, brinza
Gaminimo instrukcija:

Pomidorus apipilkite karštu vandeniu ir nulupkite.
Po to sudėkite į verdantį vandenį, kol suminkštės.
Išgriebę pomidorus, pertrinkite per sietelį ir pasūdykite.
Į gautą masę supilkite pieną, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Iš gautos tešlos kepkite blynus.
Iškeptus apibarstykite petražolėmis.
Ant sklindžių pabarstykite sūrio Brinza.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Greta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nauja virtuvėj
2011-12-13 21:24
Receptūroje nepaminėta, kada dėti miltus, be to jų kiekis ganėtinai per mažas. Man gavosi neskaniai. Iš dalies gal dėl to, jog esu Nauja Virtuvėj. Antra to, pomidorų kiek per daug. Tik Bryndza pataiso skonį.