Pomidorų padaže troškinti kiaulienos kukuliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Malta kiauliena, 620 gramų
- Apvaliagrūdžiai ryžiai, 100 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Grietinė, 10 proc., 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Džiovinti raudonėliai, 2 žiupsneliai
- Malti juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
- Druska, 2 žiupsneliai
- Lauro lapas, 1 lapas
- Vanduo, 300
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Virti ryžius, kol bus beveik minkšti, nukošti ir atvėsinti.
Gerai išminkyti mėsą su kiaušiniu bei prieskoniais, įmaišyti atvėsusius ryžius ir suformuoti nedidelius kukulius.
Įpilti į puodą vandens tiek, kad gerai apsemtų kukulius ir juos pavirti apie 5-6min.
Sausoje keptuvėje maišant paskrudinti miltus, kol jie pagels ir pasklis malonus riešutų kvapas. Įdėti grietinės, pomidorų pastos ir gerai išmaišyti su nuo kukulių virimo likusiu vandeniu.
Supilti padažą į puodą su kukuliais ir patroškinti 15 minučių.
» Rašyti komentarą