Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa

Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Alyvuogės, juodos, 1 saujelė
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Batonas, prancūziškas, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Balzaminis actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, juodi, 1 žiupsnelis
  • Žalumynai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles, išimti sėklytes ir susmulkinti.

  2. Batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti keptuvėje ar orkaitėje su šlakeliu aliejaus.

  3. Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su pomidorais, druska, aliejumi, pipirais ir balzamiko actu.

  4. Ant riekelių dėti pomidorus, ir keletą alyvuogių riekelių.

  5. Puikiai tiks lengviems ir skaniems vasaros pusryčiams.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Irvyda
» Rašyti komentarą