Pomidorai įdaryti pieniškomis dešrelėmis

Pomidorai įdaryti pieniškomis dešrelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorai, 600 gramų
  • Salotos, 4 vienetai
  • Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
  • Dešrelės, pieniškos arba parūkytos, 300 gramų
  • Majonezas, 120 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Pomidorus perpjauti per pusę, išimti minkštimą. Pasūdyti.
Dešreles išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
Majonezą sumaišyti su garstyčiomis ir juo užpilti dešreles. Išmaišyti.
Dešreles su majonezu sudėti į pomidorų puseles.
Užkandą papuošti salotų lapais.

Receptą atsiuntė: Karina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
566
2011-06-05 21:50