Poltavos garnyras

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 300 gramų
- Morkos, 0.5 kilogramo
- Obuoliai, rūgštūs, žali, 0.5 kilogramo
- Paprika, raudona, 1 kilogramas
- Pomidorai, 5 kilogramai
- Svogūnai, 0.5 kilogramo
- Druska, 0.5 stiklinės
- Čili, ankštys, 4
Gaminimo instrukcija:
Pomidorus, svogūnus, morkas, obuolius, papriką ir čili pipirus supjaustyti stambiai.
Tada daržoves susmulkinti mikseryje.
Gautą masę sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
Česnakus smulkiai supjaustyti ir sudėti likus 5 min. iki virimo pabaigos.
Druską berti į gatavą masę po truputį, vis paragaujant.
Garnyrą galima uždaryti hermetiškai, o galima laikyti šiaip, šaldytuve.
» Rašyti komentarą