Poltavos garnyras

Poltavos garnyras
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 300 gramų
  • Morkos, 0.5 kilogramo
  • Obuoliai, rūgštūs, žali, 0.5 kilogramo
  • Paprika, raudona, 1 kilogramas
  • Pomidorai, 5 kilogramai
  • Svogūnai, 0.5 kilogramo
  • Druska, 0.5 stiklinės
  • Čili, ankštys, 4
Gaminimo instrukcija:

Pomidorus, svogūnus, morkas, obuolius, papriką ir čili pipirus supjaustyti stambiai.
Tada daržoves susmulkinti mikseryje.
Gautą masę sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
Česnakus smulkiai supjaustyti ir sudėti likus 5 min. iki virimo pabaigos.
Druską berti į gatavą masę po truputį, vis paragaujant.
Garnyrą galima uždaryti hermetiškai, o galima laikyti šiaip, šaldytuve.

Receptą atsiuntė: Natalja
» Rašyti komentarą