Plovas su vištų kepenėlėmis ir žirneliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Ryžiai, 2 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Žirniai, šaldyti, 180 gramų
- Vištų kepenėlės, 500 gramų
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aliejus, 100 gramų
- Pomidorų pasta, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Puode įkaitinti aliejų ir jame kepti kepenėles apie 3 min.
Svogūnus ir česnaką susmulkinti ir sumesti ant kepenėlių. Dar pakepinti 3 min.
Tada sudėti pomidorų pastą, patroškinti 3 min.
Po 3 min. sudėti ryžius ir žirnelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, užvirinti, uždengti ir virti, kol bus gatavi ryžiai.
» Rašyti komentarą