Plovas su kopūstais

Plovas su kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 300 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 250 gramų
  • Jautienos faršas, 250 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Sultinys, kubeliai, 2 vienetai
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Gilioje keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti faršą, truputį patroškinti. Tada sudėti tarkuotas morkas, susmulkintus svogūnus, užpilti sultiniu, paruoštu iš sultinio kubelių, sudėti pomidorų pastą, prieskonius.
Patroškinti šiek tiek ir tada sudėti susmulkintus kopūstus ir nepilnai išvirtus ryžius. Įpilti karšto sultinio ar vandens tiek, kad būtų 2 cm aukščiau troškinio masės. Uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies. Jei trūks vandens, galima dar šiek tiek įpilti.
Troškinimo pabaigoje pasūdyti, įberti pipirų.
Paskaninti plovą žalumynais, galima įdėti kapotų česnakų.

Receptą atsiuntė: Roberta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Danute
2019-11-28 21:16
Tai kopūstai švieži ar rauginti ,neaiškus receptas