Plokštainis su sausainiais


- Šokoladiniai sausainiai, Selga, 3 pakeliai
- Pienas, 200 mililitrų
- Varškė, trinta, 250 mililitrų
- Grietinėlė, 500 mililitrų
- Kondensuotas pienas, 400 gramų
- Konservuoti persikai, 200 gramų
- Bananų sultys, Tymbar, 400 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Želatina, 6 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Saldainiai, 200 gramų
- Džiovinti kiviai, 150 gramų
- Želė cukrus „Multi“, 4 valgomieji šaukštai
Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi.
Sausainius po vieną vis pamerkti į pieną ir dėti ant popieriaus formuojant pagrindą.
Grietinėlę trumpai paplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sumaišyti su varške, 200 gramų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis, išmaišyti.
Iš visos mažos skardinės konservuotų persikų išpilti sirupą. Jame paruošti želė. Didesnę jos dalį supilti į varškės masę ir išmaišyti. Dalį šios masės supilti ant sausainių, palikti sustingti.
Žalios spalvos bananų sultis suplakti mikseriu su visais persikais (puselėmis iš mažos skardinės), 200 mililitrų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis ir likusia želatina.
Pilti dalį ant baltos masės. Ir taip vis sluoksniuoti, kol baigsis produktai. Juos iš anksto reikėtų apgalvotai pasiskirstyti.
Padėti pyragą šaltai.
Puošti saldainiais ir kiviais, užlieti želė cukrumi, paruošta pagal instrukciją, ir atšaldyti.