Plikytų sausainių tortas

Plikytų sausainių tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Plikyti sausainiai, 500 gramų
  • Rikota, 250 gramų
  • Grietinėlė, 250 gramų
  • Braškės, 500 gramų
  • Braškių sirupas, 50 mililitrų
  • Cukrus, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Plikytus sausainius perpjauti išilgai ir jais išdėlioti torto formos dugną. Braškių sirupą sumaišyti su vandeniu iki norimo saldumo ir šiuo sirupu apšlakstyti eklerus.

  2. Rikotą sumaišyti su cukrumi, išplakti grietinėlę ir ją įmaišyti į rikotą. Pagardinti citrinos sultimis bei vaniliniu cukrumi.

  3. Sūrio mase užpilti pirmą sluoksnį eklerų, padengti braškėmis, ant viršaus tiesti antrą jų sluoksnį, o ant šių - vėl sūrio masę. Sluoksniuoti iki norimo aukščio.

  4. Tortą atvėsinti prieš patiekiant.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą