Plikytos tešlos čeburekai

Plikytos tešlos čeburekai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 3 skiltelės
  • Vanduo, verdantis, 1 stiklinė
  • Spiritas, arba degtinė, 30 mililitrų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Mėsa, malta (1 dalis jautienos/2 dalys kiaulienos), 300 gramų
  • Svogūnai, 1 galva
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės. Supilti likusius miltus ir gerai išminkyti tešlą.

  2. Faršą (1 dalis jautienos/2 dalis kiaulienos) sumaišyti su svogūnu (sutarkuotu pet burokine tarka), druska bei pipirais.

  3. Suformuoti čeburekus ir kepti įkaitintame aliejuje.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
lina
2017-02-23 10:26
O kam spiritas,ka jis duoda
***
2017-01-21 15:37
I farsa siulau ideti naturalaus jogurto arba kefyro (100ml.)
Vytautas
2015-09-15 22:46
Viskas puiku,reik tik sprandine malt paciam ir idet pora saukstu grietines ir surio tada isvis boma
Vytautas
2015-09-15 22:46
Viskas puiku,reik tik sprandine malt paciam ir idet pora saukstu grietines ir surio tada isvis boma
Vytautas
2015-09-15 22:46
Viskas puiku,reik tik sprandine malt paciam ir idet pora saukstu grietines ir surio tada isvis boma