Plikytos tešlos čeburekai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 3 skiltelės
- Vanduo, verdantis, 1 stiklinė
- Spiritas, arba degtinė, 30 mililitrų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Mėsa, malta (1 dalis jautienos/2 dalys kiaulienos), 300 gramų
- Svogūnai, 1 galva
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės. Supilti likusius miltus ir gerai išminkyti tešlą.
Faršą (1 dalis jautienos/2 dalis kiaulienos) sumaišyti su svogūnu (sutarkuotu pet burokine tarka), druska bei pipirais.
Suformuoti čeburekus ir kepti įkaitintame aliejuje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-01-21 15:37
I farsa siulau ideti naturalaus jogurto arba kefyro (100ml.)
2015-09-15 22:46
Viskas puiku,reik tik sprandine malt paciam ir idet pora saukstu grietines ir surio tada isvis boma

2015-09-15 22:46
Viskas puiku,reik tik sprandine malt paciam ir idet pora saukstu grietines ir surio tada isvis boma

2015-09-15 22:46
Viskas puiku,reik tik sprandine malt paciam ir idet pora saukstu grietines ir surio tada isvis boma

2017-02-23 10:26