Plikyti sausainiai

Plikyti sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 350 mililitrų
  • Sviestas, 70 gramų
  • Cukrus, 120 gramų
  • Kiaušiniai, M dydžio, 3 vienetai
  • Miltai, 170 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną ir sviestą pakaitinkite ant nedidelės ugnies, kol pienas įkais, o sviestas ištirps.

  2. Dubenyje sumaišykite cukrų ir miltus.

  3. Įberkite cukraus - miltų mišinį į karštą pieną ir toliau kaitinkite, įmuškite kiaušinius, bei nuolat maišykite mediniu šaukštu, kol tešla atšoks nuo kraštų ir susiformuos į gabalą.

  4. Nukelkite nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite (5-10 minučių).

  5. Dėkite tešlą į konditerinį maišelį, ant kepimo popieriaus išklotų skardų išspauskite sausainius.

  6. Kepkite įkaitintoje iki 200ºC orkaitėje (180ºC orkaitėje su ventiliatoriumi) apie 20 minučių, kol sausainiai pakils ir pagels. Skanaus!

Porcijų skaičius: 60
Receptą atsiuntė: Valentina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Edita
2020-04-16 19:06
Kiaušiniai turi būti dedami į pravėsusią tešlą, pačiame gale
Saulius
2020-02-01 19:46
Tai issipagirioje skaitykit,ir rasit viska,kur ka deti.
nebaigtas receptas
2016-10-17 22:54
Vien is kiausiniu, cukraus, sviesto ir pieno plikyt sausainiu niekaip nepagaminsi.
Kitas dalykas miltai ingredientuose neminimi ir kazkaip stebuklingai jie isdyksta recepte. Tai kiek ju deti ir lieka neaisku.
Ir paskutinis pastebejimas ka daryti su kiausiniais? Ingredientuose jie minimi bet recepte pamirsti?
Jei jau rasot receptus tai bent rasykit issipagirioja.
nijolė
2016-10-16 17:48
Nesupratau kiek miltų dėti?lr kaip
jie pakils be kepimo miltelių?
Gabijaaaaaaaaaaaa
2016-10-11 08:29
Cool nice skanu