Plikyti pyragaičiai su lašiša

Plikyti pyragaičiai su lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Kvietiniai miltai, 60 gramų
  • Kiaušiniai, 2 valgomieji šaukštai
  • Lašiša, rūkyta, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Varškės sūris, tepamas, 150 gramų
  • Druska
  • Pipirai
  • Krapai, kapoti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą sudėti sviestą,berti žiupsnelį druskos, įpilti 100 ml vandens ir ,maišant, užvirti. Suberti miltus ir intensyviai maišyti, kol atsiskirs nuo puodo dugno ir sulips į gumulą. Nuimti puodą nuo viryklės, maišant, įmušti po vieną kiaušinius. Maišyti tol, kol tešla bus tolygi ir blizganti. Suberti kepimo miltelius.

  2. Orkaitę įkaitinti iki 200° C temp. Tešlą sukrėsti į konditerinį maišelį ir ant skardos išspausti 12 kūgelių.

  3. Lašišą supjaustyti smulkiais kubeliais ir sumaišyti su citrinų sultimis ir varškės sūriu. Įberti druskos ir pipirų. Plikytų pyragėlių viršų nupjauti. Įkrėsti lašišų kremo, užberti krapų ir uždėti viršūnėles.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
hahaha
2014-05-05 09:32
kiaušiniai du valgomi šaukštai hahahah geras matavimo vienetas kaiušiniams,dar tokio negirdėjau
Jonas
2014-04-24 13:59
Labai paprasta savo receptus kopijuoti is manoreceptai.lt puslapio ir dalyvauti konkurse...