Plikyti pyragaičiai

Plikyti pyragaičiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kondensuotas pienas, Rududu
Gaminimo instrukcija:

Puode pakaitinti pusę stiklinės vandens, įdėti sviestą ir druską. Kai sviestas išsilydys, įberti stiklinę miltų ir be sustojimo maišyti, kad neprisviltų. Masę truputį atvėsinti, kad galėtume įplakti kiaušinius. Dėti po vieną kiaušinį ir plakti mikseriu. Gautą masę dedame šaukšteliu į kepimo skardą arba jei turite išspauskite sausainukus per konditerinį maišelį. Tarp sausainukų reikia palikti tarpelius, nes jie išsipučia. Kepame 200° C orkaitėje, kol gražiai paruduos, tik jokiu būdu negalima atidarinėti orkaitės, nes pyragėliai gali sukristi. Iškepusius pyragėlius įpjauname ir pertepame kondensuotu kremu.
Nuodėmingai skanu....

Receptą atsiuntė: Jolanta M.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
regina
2014-09-29 10:55
Tai tuos bandukus i kondensuota piena mirkyti ir valgyti?
Kam jis cia reikalingas?
audrute
2013-02-15 23:27
plikitus pyragaicius reikia ne su vandieniu -o su pieno ir kad butu rebesnis,l a b a i.............skanu
kamile
2012-07-15 18:59
skaniai atrodo ir taip skanu...