Plikyti pyragaičiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
- Kondensuotas pienas, Rududu
Gaminimo instrukcija:
Puode pakaitinti pusę stiklinės vandens, įdėti sviestą ir druską. Kai sviestas išsilydys, įberti stiklinę miltų ir be sustojimo maišyti, kad neprisviltų. Masę truputį atvėsinti, kad galėtume įplakti kiaušinius. Dėti po vieną kiaušinį ir plakti mikseriu. Gautą masę dedame šaukšteliu į kepimo skardą arba jei turite išspauskite sausainukus per konditerinį maišelį. Tarp sausainukų reikia palikti tarpelius, nes jie išsipučia. Kepame 200° C orkaitėje, kol gražiai paruduos, tik jokiu būdu negalima atidarinėti orkaitės, nes pyragėliai gali sukristi. Iškepusius pyragėlius įpjauname ir pertepame kondensuotu kremu.
Nuodėmingai skanu....
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-02-15 23:27
plikitus pyragaicius reikia ne su vandieniu -o su pieno ir kad butu rebesnis,l a b a i.............skanu



2012-07-15 18:59
skaniai atrodo ir taip skanu...



2014-09-29 10:55
Kam jis cia reikalingas?