Plėšomos bandelės su aguonomis

Plėšomos bandelės su aguonomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 4 lapai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Aguonos, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Aptepimui:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą, jei šaldyta, palikti atitirpti, uždengus švariu rankšluostėliu, kad nedžiūtų.

  2. Aguonas užmerkti šiltame piene, kol atitirps tešla. Vėliau skystį nupilti ir aguonas išmaišyti su cukrumi. Pieno neišpilkite, jį panaudosite bandelių aptepimui.

  3. Tešlą iškočioti ir gausiai aptepti aguonų mase. Susukti į volelius ir supjaustyti 3 - 4 cm storio griežinėliais.

  4. Skardą apkloti kepimo popieriumi ir vieną šalia kitos išdėlioti riekeles. Aptepti kiaušinio ir pieno plakiniu.

  5. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 30 minučių, iki bandelių paviršius paruduos. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą