Plekšnė su padažu

Plekšnė su padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Plekšnė, 700 gramų
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Ananasai, konservuoti, kubeliais, 400 gramų
  • Razinos, 1 valgomasis šaukštas
  • Kečupas, 150 gramų
  • Paprika, aitrioji, 1 arbatinis šaukštelis
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Padažui:
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Padažui papriką supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje. Supilkite ananasų skystimą , nuplautas ir nusausintas razinas, įmeskite gvazdikėlius ir 10 min. troškinkite. Tada sudėkite mažesniais gabaliukais supjaustyto ananaso kubelius ir dar 10 min. troškinkite. Supilkite kečupą, suberkite aitriąją papriką, išmaišykite ir virkite ant mažos ugnies apie 5 min. Gvazdikėlius išimkite. Jei reikia padažą pasūdykite. Žuvį truputėlį pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir iškepkite aliejuje. Patiekite su padažu ir biriai išvirtais ryžiais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą