Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys

Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, nugarinė, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), 0.5 stiklinės
  • Kviečiai, 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsa nuplaunama ir, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių.
    Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių.

  2. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
    Aš dar mėgstu šiuos mažus kepsnelius sudėti bokšteliais su keptais cukinijos gabaliukais, svogūnų žiedais bei pomidorų griežinėliais.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
trevetas
2017-10-18 08:57
blemba koks geras