Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Jautiena, nugarinė, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), 0.5 stiklinės
- Kviečiai, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsa nuplaunama ir, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių.
Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių.Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Aš dar mėgstu šiuos mažus kepsnelius sudėti bokšteliais su keptais cukinijos gabaliukais, svogūnų žiedais bei pomidorų griežinėliais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-18 08:57