Pistacijų kremas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 50 gramų
- Pistacijos, 75 gramai
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Pistacijas sumalti į smulkius grūdelius.
Pistacijų grūdelius sumaišyti su cukrumi ir grietinėle. Užkaisti ant vidutinės ugnies ir virti tol, kol ištirps cukrus. Nukėlus nuo ugnies šiek tiek ataušinti.
Į šiek tiek šiltą pistacijų masę dėti trynius po vieną pastoviai maišant. Užkaisti masę ant silpnos ugnies ir kaitinti, kol masė bus karšta, bet neužvirinti.
Gatavą pistacijų kremą perspausti per sietelį ir sudėti į desertinius indelius. Uždengti plėvele ir pastatyti į šaldytuvą 2 valandoms.
Patiekti šaltą, papuošti plakta grietinėle ir nesmulkintomis pistacijomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-05 15:39