Pipirrana – ispaniškos salotos

Pipirrana – ispaniškos salotos
Pipirrana – Ispaniškos salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Konservuotas tunas, 320 gramų
  • Kiaušiniai, kietai virti, 4 vienetai
  • Pomidorai, vidutinio dydžio, 2 vienetai
  • Žalioji paprika, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Raudonoji paprika, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Mėlynasis svogūnas, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Agurkai, didelis, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 3.5 valgomojo šaukšto
  • Baltojo vyno actas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Agurką ir svogūną nulupame. Išimame sėklytes iš paprikų. Visas daržoves supjaustome mažais kubeliais, sudedame į vieną dubenį, išmaišome.

  2. Padažas – viename indelyje gerai sumaišome alyvuogių aliejų ir vyno actą. Padažą užpilame ant salotų, pagardiname druska pagal skonį.

  3. Salotas sudedame į 4 lėkštes, ant viršaus uždedame konservuoto tono. Kiaušinius nulupame, supjaustome kaip patinka, uždedame ant salotų ir patiekiame.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ayu
2021-03-25 00:21
Labai, labai. Skanumėlis