Pipirrana – ispaniškos salotos

Pipirrana – Ispaniškos salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Konservuotas tunas, 320 gramų
- Kiaušiniai, kietai virti, 4 vienetai
- Pomidorai, vidutinio dydžio, 2 vienetai
- Žalioji paprika, vidutinio dydžio, 1 vienetas
- Raudonoji paprika, vidutinio dydžio, 1 vienetas
- Mėlynasis svogūnas, vidutinio dydžio, 1 vienetas
- Agurkai, didelis, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 3.5 valgomojo šaukšto
- Baltojo vyno actas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Agurką ir svogūną nulupame. Išimame sėklytes iš paprikų. Visas daržoves supjaustome mažais kubeliais, sudedame į vieną dubenį, išmaišome.
Padažas – viename indelyje gerai sumaišome alyvuogių aliejų ir vyno actą. Padažą užpilame ant salotų, pagardiname druska pagal skonį.
Salotas sudedame į 4 lėkštes, ant viršaus uždedame konservuoto tono. Kiaušinius nulupame, supjaustome kaip patinka, uždedame ant salotų ir patiekiame.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-03-25 00:21