„Pionono“ su tunu ir paprika

„Pionono“ su tunu ir paprika
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika, raudona, 2 vienetai
  • Petražolės, smulkintos, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, kietai virti, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, žali, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Tunas, skardinės, 2 vienetai
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas
Gaminimo instrukcija:

Dubenyje sutrinti su šakute tuną, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
Tuomet į tą patį dubenį sudėti citrinos sultis, kapotas petražoles, nuluptą bei susmulkintą kietai virtą kiaušinį ir keptuvėje paskrudintas smulkintas paprikas.
Sudėti į vieną dubenį 5 kiaušinius, cukrų, medų bei druską ir plakti apie 8-10 min.
Tuomet supilti į tą patį dubenį miltus ir viską gerai išmaišykite.
Gautą masę plonu sluoksniu supilti ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu pateptos kepimo skardos ir kepti apie 6 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškeptą blyną apversti ant drėgno medvilninio rankšluostėlio ir atsargiai nuimti kepimo popierių.
Ant iškepto „pionono“ paskirstyti pasigamintą įdarą ir suvynioti į ritinį.
Ritinį supjaustyti kelių cm storio riekelėmis ir patiekti kaip užkandį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Raimonda
» Rašyti komentarą