Pionono su kumpio, mocarela sūrio ir virtų kiaušinių įdaru


- Alyvuogės, žaliosios
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Paprika, raudona, 2 vienetai
- Kiaulės kumpis, karšto rūkymo, 120 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas
- Mocarela sūris, 120 gramų
Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių pagal Celsijų.
Įmušame į dubenį 5 kiaušinius, sudedame cukrų, medų (jei norite, galite dar įdėti šiek tiek druskos) ir plakame apie 8-10 min.
Į išplaktą masę supilame miltus ir paplakame apie 2 min., kad gautųsi vientisa masė.
Gautą masę pilame ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu pateptos kepimo skardos ir tolygiai paskirstome.
Kepame apie 6-8 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą blyną apverčiame ant drėgno rankšluostuko, atsargiai nuimame kepimo popierių, palaukiame, kad šiek tiek pravėstų, ir sudedame ant jo paeiliui plonas kumpio bei sūrio riekeles, supjaustytą raudonąją papriką, susmulkintus virtus kiaušinius bei perpus perpjautas alyvuoges.
Viską gražiai suvyniojame į ritinį, supjaustome riekelėmis ir patiekiame.
Skanaus.