Pikantiškos slyvos

Pikantiškos slyvos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Gvazdikėliai, 5 vienetai
  • Imbieras, supjaustytas griežinėliais, 50 gramų
  • Slyvos
  • Actas, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, 1 litras
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvapieji pipirai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Slyvas nuplauti ir sudėti į marinavimui paruoštus bei iškaitintus stiklainius.
Marinatą iš vandens, gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, imbiero, druskos bei cukraus virti 3 min.
Tuomet supilti 0,5 stiklinės acto ir dar kartą užvirti.
Užpilti slyvas ir pasterizuoti 0,5 l stiklainius - 10 min., 1 l - 15 min.
Paskui stiklainius užsukti ir apversti žemyn dangteliais.
Stiklainiams atvėsus padėti šaltai.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Niam
2012-04-09 19:27
Kaip skanu! Siūlau pasigaminti, tikrai puikus patiekalas
100 BALŲ