Pikantiški šniceliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, malti
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Mairūnas, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Melisa, 20 gramų
- Pomidorai, 4 vienetai
- Svogūnai, žalieji laiškai
- Veršiena, 400 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas, sausas, 130 mililitrų
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Sultinys, mėsos, 150 mililitrų
- Žaliosios citrinos, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Veršieną padalinti gabaliukais, išdaužyti, pasūdyti, apibarstyti mairūnu, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti marinuotis 15 min.
Kiekvieną šnicelį išvolioti miltuose ir kepti karštame aliejuje apie 7 min.
Svogūnus supjaustyti žiedeliais ir sudėti į aliejų, kuriame kepė mėsa, apkepinti. Supilti vyną, sultinį ir užvirinti.
Pomidorus nuplikyti ir nulupti, minkštimą supjaustyti smulkiai.
Laimus nulupti, išdalinti skiltelėmis, ir sudėti prie svogūnų kartu su pomidorais, vėl užvirinti. Tada sudėti melisą, druską, pipirus ir cukraus pudrą.
Krakmolą ištirpinti šaltame vandenyje ir iš lėto supilti į padažą, dar pvirti 3 min.
Šnicelius aplieti gautu padažu ir patiekti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-09 18:17