Pikantiški šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas
- Citrinos, 1 vienetas
- Imbieras, tarkuotas, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai, malti
- Kalendra, malta, 1 arbatinis šaukštelis
- Kmynai, malti, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Laurų lapai
- Laurų lapai, susmulkintas, 1 vienetas
- Muskatas, maltas
- Paprika, malta, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiauliena, 500 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Raudonieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus kiaulieną ir citrinos griežinėlius.
Tada sumaišyti mėsą su prieskoniais ir palikti marinuotis apie 8-12 val. Retkarčiais reikia permaišyti.
Prieš patiekiant ant stalo papuošti šašlykus citrinos griežinėliais ir lauro lapais.
» Rašyti komentarą