Pikantiški riešutai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, migdolams, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, migdolams, 1 valgomasis šaukštas
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Migdolai, 400 gramų
- Paprika, malta rūkyta aitrioji, migdolams, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Paprika, migdolams, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Paprika, uoginė, migdolams, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, baltymai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, baltymai, migdolams, 1 vienetas
- Manų kruopos, 1 valgomasis šaukštas
- Anakardžių riešutai, 400 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, migdolams, 1 valgomasis šaukštas
- Karis, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Migdolams: Sumaišyti visus prieskonius, išplakti baltymą iki standžių putų. Pilti ant riešutų baltymą, pamaišyti ir berti prieskonius. Šauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 15-20 min.
Anakardžiams: Išplaktą baltymą maišyti su skystu medumi, ant riešutų pilti kiaušinio ir medaus mišinį, sumaišyti. Ant jų pilti sumaišytus prieskonius ir išmaišyti. Pilti į skardą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje15-20 min. Skanaus!
» Rašyti komentarą