Pikantiški riešutai

Pikantiški riešutai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, migdolams, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, migdolams, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Migdolai, 400 gramų
  • Paprika, malta rūkyta aitrioji, migdolams, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Paprika, migdolams, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Paprika, uoginė, migdolams, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, baltymai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, baltymai, migdolams, 1 vienetas
  • Manų kruopos, 1 valgomasis šaukštas
  • Anakardžių riešutai, 400 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, migdolams, 1 valgomasis šaukštas
  • Karis, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Migdolams: Sumaišyti visus prieskonius, išplakti baltymą iki standžių putų. Pilti ant riešutų baltymą, pamaišyti ir berti prieskonius. Šauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 15-20 min.
Anakardžiams: Išplaktą baltymą maišyti su skystu medumi, ant riešutų pilti kiaušinio ir medaus mišinį, sumaišyti. Ant jų pilti sumaišytus prieskonius ir išmaišyti. Pilti į skardą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje15-20 min. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą