Pikantiški pyragiukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sluoksniuota tešla, 1 pakelis
- Pomidorai, 5 vienetai
- Feta sūris, 200 gramų
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Išdėstykite pomidorų skilteles ant tešlos, ne arčiau kaip 3 cm vieną nuo kitos.
Ant pomidorų dedame fetos sūrį bei žalumynus.
Iškočiokite antrąjį tešlos sluoksnį, juo atsargiai užklojame pomidorus su sūriu.
Stiklinės pagalba išspaudžiame apvalius pyragėlius. Stiklinės skersmuo turi atitikti pomidorų dydį. Taip spaudžiame ant kiekvieno pyragėlio, gausime gražius ir apskritimus.
Su pirštais paspaudžiame kiekvieno pyragėlio kraštus, kad jie neturėtų tarpų, pro kuriuos gali ištekėti įdaras.
Kepinti reikia karštame aliejuje iš abiejų pusių.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą