Pikantiški pyragiukai

Pikantiški pyragiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 1 pakelis
  • Pomidorai, 5 vienetai
  • Feta sūris, 200 gramų
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išdėstykite pomidorų skilteles ant tešlos, ne arčiau kaip 3 cm vieną nuo kitos.

  2. Ant pomidorų dedame fetos sūrį bei žalumynus.

  3. Iškočiokite antrąjį tešlos sluoksnį, juo atsargiai užklojame pomidorus su sūriu.

  4. Stiklinės pagalba išspaudžiame apvalius pyragėlius. Stiklinės skersmuo turi atitikti pomidorų dydį. Taip spaudžiame ant kiekvieno pyragėlio, gausime gražius ir apskritimus.

  5. Su pirštais paspaudžiame kiekvieno pyragėlio kraštus, kad jie neturėtų tarpų, pro kuriuos gali ištekėti įdaras.

  6. Kepinti reikia karštame aliejuje iš abiejų pusių.

  7. Skanaus :)

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą