Pikantiški keksiukai iš kuskuso kruopų

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Kalendra, malta, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 230 gramų
- Vanduo, verdantis, 120 mililitrų
- Druska
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kuskusas, kruopos, 100 gramų
- Kuminas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos žievelė, tarkuota, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Pirmiausia užpilame kuskuso kruopas verdančiu vandeniu ir uždengę palaikome 5 minutes, kad išbrinktų.
Viename dubenyje sumaišome sausus ingredientus.
Į atskirą dubenėlį įmušame kiaušinius, įpilame aliejų ir plakame, kol susimaišys. Sudedame petražoles ir tarkuotą citrinos žievelę.
Tuomet įmaišome sausus ingredientus ir išbrinkusias kuskuso kruopas.
Viską gerai išmaišę sudedame tešlą į popierines ar kitokias Jūsų turimas keksiukų formeles ir kepame maždaug 30 minučių (kol gražiai parus) 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą