Pikantiški kalmarai su grietinėle

Pikantiški kalmarai su grietinėle
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 300 gramų
  • Kalmarai, žiedai, 300 gramų
  • Aliejus, kepimui
  • Prieskoniai, druska, juodieji pipirai, aitrieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Kalmarus blanširuoti 5 minutes. Tada gerai nusausinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sukrėsti kalmarus.

Kepti, kol pradės skrusti. Pagardinti druska, pipirais.

Pilti grietinėlę ir dar patroškinti, kol grietinėlė ims tirštėti.

Aštrų pipirą supjaustyti žiedais ir dėti prie kalmarų.

Dar patroškinti apie 10 minučių.

Uždengti dangtį ir palaikyti apie 15 minučių.

Skanaus

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą