Pikantiškas spanguolių padažas prie mėsos

Pikantiškas spanguolių padažas prie mėsos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, lazdelė, 1 vienetas
  • Cukrus, rudasis, 150 gramų
  • Imbieras
  • Spanguolės, 350 gramų
  • Vanduo, 150 mililitrų
  • Kvapieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Obuolių actas, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Sudėkite visus ingredientus ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 min.
Išimkite cinamono lazdelę ir imbierą.
Supilti gautą padažą į dubenėlį.
Vietoje vandens šiame padaže galima naudoti ir sultis.
Norint tirštesnio padažo galima įdėti šiek tiek krakmolo.
Šis padažas puikiai tinka su jautiena bei paukštiena.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą