Pikantiška žuvis pomidorų padaže

Pikantiška žuvis pomidorų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakai, 6
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės, smulkintos, 1 sauja
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Pomidorų padažas, 200 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai, žuvies
  • Žuvis, (sardinė, menkė) be kaulų, 1 kilogramas
  • Čili, pipiras, 1 vienetas
  • Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:

Imame didelę skardą, ištepame aliejumi, sudedame per visą dugną žuvį, užbarstome druskyte, pipirais, žuvies prieskoniais, supjaustytu česnaku, užpilame pomidorų padažu, apibarstome smulkiai supjaustytu čiliuku (jei nepatinka pikantiškas, išimkite sėklas), supjaustome plonais griežinėliais pomidorus ir jais gražiai apdėliojame visą paviršių.
Citriną pjauname pusiau, supjaustome plonais griežiniais ir dėliojame gražiai iš šonų.
Apipilame viską aliejumi.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje maždaug 45 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Jūratė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
$imute
2010-06-22 13:04
nu reikes pabandyti