Pikantiška žuvis pomidorų padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, 6
- Juodieji pipirai
- Petražolės, smulkintos, 1 sauja
- Pomidorai, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus
- Pomidorų padažas, 200 gramų
- Druska
- Prieskoniai, žuvies
- Žuvis, (sardinė, menkė) be kaulų, 1 kilogramas
- Čili, pipiras, 1 vienetas
- Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:
Imame didelę skardą, ištepame aliejumi, sudedame per visą dugną žuvį, užbarstome druskyte, pipirais, žuvies prieskoniais, supjaustytu česnaku, užpilame pomidorų padažu, apibarstome smulkiai supjaustytu čiliuku (jei nepatinka pikantiškas, išimkite sėklas), supjaustome plonais griežinėliais pomidorus ir jais gražiai apdėliojame visą paviršių.
Citriną pjauname pusiau, supjaustome plonais griežiniais ir dėliojame gražiai iš šonų.
Apipilame viską aliejumi.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje maždaug 45 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-22 13:04