Pikantiška vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ananasai, konservuoti, 200 gramų
- Česnakai
- Medus
- Porai, 2 vienetai
- Vištų blauzdelės, ir sparneliai, 500 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, vištienos, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Česnako skilteles sutrinti ir sumaišyti su medumi ir aliejumi, prieskoniais bei druska. Vištieną aptepame mišiniu ir įkaitintoje keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus apkepame. Tuomet dedame į troškintuvą, užpilame ananasų sultimis (negausiai) ir 200 0C orkaitėje troškiname apie 15 minučių. Supjaustome porus griežinėliais, ananasus kubeliais ir uždedame ant vištienos viršaus į tą patįtroškintuvą ir dar patroškiname apie 15 minučių. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-17 08:33
ačiū už gražius žodžius. Smagu, kai kažkam patinka. Nenusimenu, esu pripratus. Ir tai yra natūralu. Manau, kad daugelis dalyvaujančių konkursuose tuo stebisi ir turbūt jau yra apsišarvavę kantrybe
Sėkmės gaminant 


2010-11-17 07:16
Sveika Raminta. Vakar sukėlė tavo patiekaliukus, man visi labai patiko, būtinai išbandysiu. Atrodo gana paprasti, nebrangūs, greitai pagaminami.Bet tuo pačiu ir labai įdomūs nematyti, net sakyčiau ir šventiški, tiks ir kalėdų stalui.Visiems patiekalams daviau 10 balų
Bet eilinį karta matau vyksta tas pats, kas duoda 10 balų , o
kažkas be sąžinės juos numušinėja duodami 1.Tai jau pasidarė net tradicija.Manau į tai turėtų atsižvelgti administracija, ir tuos nuolatinius piktybinius blokuoti.O tu nenusimink, manau vistiek būsi daugumos gerai vertinama.Sėkmės

Bet eilinį karta matau vyksta tas pats, kas duoda 10 balų , o
kažkas be sąžinės juos numušinėja duodami 1.Tai jau pasidarė net tradicija.Manau į tai turėtų atsižvelgti administracija, ir tuos nuolatinius piktybinius blokuoti.O tu nenusimink, manau vistiek būsi daugumos gerai vertinama.Sėkmės

2010-11-17 09:09