Pikantiška lašiša

Pikantiška lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai
  • Lazdyno riešutai, 50 gramų
  • Petražolės
  • Garstyčios, su grūdeliais, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulės kumpis, rūkytas, 50 gramų
  • Lašiša, 1 kilogramas
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Su blenderiu sumalti petražoles, česnaką ir svogūną su trupučiu citrinos sulčių. Į gautą masę įdėti garstyčias ir svietą.
Žuvies odoje padaryti kelias įpjovas, pačią žuvį perpjauti ir išskėsti, pasūdyti, papipirinti. Vieną pusę ištepti petražolių mase ir uždengti kita puse. Įsukti žuvį į folgą ir kepti 30 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Kumpį supjaustyti, riešutus sukapoti ir kartu apkepinti. Šiuo mišiniu apibarstyti iškeptą žuvį.

Receptą atsiuntė: Eleonora
» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2015-07-17 13:09
Nu tas rukytas kumpis prie zuvies,tai visiskai ne I tema
laura
2011-08-04 15:56
reikes pabandyti. skamba viliojanciai