Pikantiška lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai
- Lazdyno riešutai, 50 gramų
- Petražolės
- Garstyčios, su grūdeliais, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulės kumpis, rūkytas, 50 gramų
- Lašiša, 1 kilogramas
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Su blenderiu sumalti petražoles, česnaką ir svogūną su trupučiu citrinos sulčių. Į gautą masę įdėti garstyčias ir svietą.
Žuvies odoje padaryti kelias įpjovas, pačią žuvį perpjauti ir išskėsti, pasūdyti, papipirinti. Vieną pusę ištepti petražolių mase ir uždengti kita puse. Įsukti žuvį į folgą ir kepti 30 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Kumpį supjaustyti, riešutus sukapoti ir kartu apkepinti. Šiuo mišiniu apibarstyti iškeptą žuvį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-04 15:56
reikes pabandyti. skamba viliojanciai 

2015-07-17 13:09