Pikantikškas kepsnys su vyno padažu

Pikantikškas kepsnys su vyno padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Obuoliai
  • Spanguolės, arba bruknės, džemas
  • Raudonas vynas
  • Druska, jūros
  • Aliejus
  • Prieskoniai, kiaulienos
  • Žalumynai, provanso
  • Mėsa, karbonadinė išmušta
Gaminimo instrukcija:

Mėsą pabarstome druska, žolelėmis ir prieskoniais, apkepame iš abiejų pusių ant nedidelio kiekio aliejaus. Į likusį aliejų keptuvėje pilame šlakelį raudono vyno, išmaišome. Galima įdėti dar prieskonių.
Obuolius perpjaunam pusiau, nulupam išimam sėklalizdžius. Į puodą įpilame vandens, kad obuolį apsemtų iki pusės. Užverdame, dedame šaukstą cukraus, dedame obuolio puseles ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolį, kur buvo sėklalizdis, dedame šaukštelį spanguolių džemo.
Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Tiekiame su bulvių koše arba ryžiais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą