Pievagrybių salotos

Pievagrybių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės
  • Pomidorai, paprasti, 100 gramų
  • Pomidorai, vyšniniai, 100 gramų
  • Svogūnai, raudonas, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Grybai, pievagrybiai, 400 gramų
  • Svogūnų laiškai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Grybus supjaustyti į 4 dalis.

Smulkiai supjaustyti česnaką. Susmulkinti svogūnų laiškus. Pomidorus, supjaustytus į 8 dalis, vyšninių pomidorų supjaustyti nebūtina.

Į įkaitintą aliejų dėti svogūnus ir kepinti kol lengvai apskrus. Į apkeptus svogūnus sudėti smulkintą česnaką. Tada į keptuvę suberti grybus ir kepti 3-5 minutes. Sudėti kepti pomidorus, svogūnų laiškus ir viską kepinti dar 3 minutes.

Pagardinti pipirais, druska, petražolėmis, įspausti citrinos sulčių. Patiekti šiltas.

Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
irena
2018-08-24 18:26
skanu,bet labiau primena sriuba