Pievagrybių salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Pomidorai, paprasti, 100 gramų
- Pomidorai, vyšniniai, 100 gramų
- Svogūnai, raudonas, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Grybai, pievagrybiai, 400 gramų
- Svogūnų laiškai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Grybus supjaustyti į 4 dalis.
Smulkiai supjaustyti česnaką. Susmulkinti svogūnų laiškus. Pomidorus, supjaustytus į 8 dalis, vyšninių pomidorų supjaustyti nebūtina.
Į įkaitintą aliejų dėti svogūnus ir kepinti kol lengvai apskrus. Į apkeptus svogūnus sudėti smulkintą česnaką. Tada į keptuvę suberti grybus ir kepti 3-5 minutes. Sudėti kepti pomidorus, svogūnų laiškus ir viską kepinti dar 3 minutes.
Pagardinti pipirais, druska, petražolėmis, įspausti citrinos sulčių. Patiekti šiltas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-08-24 18:26