Pievagrybių pica visai šeimai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Tešla, kokia mėgstate, 1 pakelis
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Druska
- Pipirai
- Pomidorai, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Atšildykite tešlą ir padėkite ją ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 10 - 15 min. Ištraukite apkepusę tešlą, plonai tepkite pomidorų padažo, sudėkite griežinėliais pjaustytus pievagrybius tolygiu sluoksniu, tada - pomidorų griežinėlius , pabarstykite druskos bei pipirų ir galiausiai- tarkuoto sūrio sluoksnį. Kepkite, kol pica parus, o sūris paskrus.
» Rašyti komentarą