Pievagrybių ir šparaginių pupelių salotos

Pievagrybių ir šparaginių pupelių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, raudoni, marinuoti, 2 vienetai
  • Saulėgrąžų aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Prieskoniai, Provanso žolelės
  • Šparaginės pupelės, 200 gramų
  • Gražgarstė, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Grybus nulupti, supjaustyti ir apkepti aliejuje. Šparagines pupeles supjaustyti į kelias dalis ir taip pat apkepti kartu su žolelėmis bei druska. Svogūnus stambiai supjaustyti. Visus ingredientus sumaišyti, pridėti rukolos ar kitų žalumynų ir patiekti.

Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa
2014-07-05 23:47
O kiek Grybų reikia dėti????