Pievagrybių ir kalafiorų troškinys

Pievagrybių ir kalafiorų troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, 600 gramų
  • Druska
  • Sviestas, arba aliejus (kepimui)
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Žiediniai kopūstai, nedidelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius kruopščiai nuplauti ir supjaustyti griežiniais.
Morką sutarkuoti buroline tarka.
Pusę svogūno galvos bei česnako skiltelę susmulkinti, žiedinį kopūstą taip pat.
Įkaitintame aliejuje arba išlydytame svieste pakepinti tarkuotas morkas.
Joms šiek tiek suminkštėjus, dėti pievagrybius su žiediniais kopūstais ir tegul troškinasi uždengtoje keptuvėje.
Neilgai trukus sudėti svogūną su česnaku.
Viskam dar kiek pasitroškinus, supilti padažą, pagamintą iš grietinės, pomidorų bei sojos padažų, ir toliau troškinti, kol visi ingredientai gerai išsitroškins.
Pabaigoje paskaninti druska bei maltais juodaisiais pipirais.
Patiekti su virtomis bulvėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ingrida
2013-05-27 11:59
kadangi labai megstu irkalafiorus, ir pievagrybius, tai patiekalas super,tik ziauriai persivalgiau,
EG
2012-01-22 15:28
Siandien gaminau si patiekala seimynai pietums. Neblogai tikrai gavosi! Labai sotu! Vyras nelabai megsta pievagrybius, bet sitas patiekalas jam patiko
Neringoska
2011-02-15 18:58
siadienos pietus, labai skanu. aciu arselis:
Raminta S.
2010-12-13 19:32
Soriukas uz klaidas
Raminta S.
2010-12-13 19:30
Labai skanu! Pabandziua pagaminti is isejo puikiai. Nesenai vaisinau draugus,visiems patiko..