Pievagrybiais ir kumpiu įdaryti baklažanai

Pievagrybiais ir kumpiu įdaryti baklažanai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Paprika, žalioji, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kiaulės kumpis, keptas, 100 gramų
  • Pievagrybiai, 4 vienetai
  • Pienas, 100 gramų
  • Druska
  • Čili, padažas, saldus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Baklažanus perpjaukite išilgai, apibarstykite druska ir palikite pusvalandžiui. Druska ištraukia kartumą, todėl laikui bėgant išsiskiria skystis. Po pusvalandžio nuplaukite baklažanus šaltu vandeniu, išpjaukite dalį minkštimo susmulkinkite kubeliais.
Papriką supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite aliejuje kartu su smulkintais pievargybiais. Atskirai pakepinkite burokine tarka sutarkuotas morkas su smulkintais svogūnias. Tuomet sudėkite baklažanus bei paprikas su pievagrybiais. Viską dar patroškinkite, pagardinkite prieskoniais ir įdaras jau paruoštas. Baklažanų puseles patepkite saldžiuoju čili padažu, dėkite kubeliais susmulkinto kepto kumpio, ant viršaus - įdaro ir pašaukite į orkaitę. Maždaug po 20 min išimkite, apibasrtykite tarkuotu fermnetiniu sūriu ir dar 5 minutėms šaukite į orkaitę.
Valgyti galima su virtais ryžiais, duona, arba tiesiog be nieko. Kaip kam skaniau ir priimtiniau.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2016-12-14 22:07
Mmm..tikrai skaniai gavosi! O kepiau 190 laipsniu orkaitei apie 20-25min.Bus gaminamas dar ne karta!Liuks!
asta
2011-11-02 12:58
Vyras, nera skirtumo, ar ispjautus ar ne, svarbu ideti i salta vandeni su druska 30 min. ir viskas ir nera cia ko panikuoti, nu jus vyrai duodat.
saulutesupas
2011-08-25 11:44
O kokio karscio orkaite turetu buti? su baklazanu nieko neesu dar darius bijau kad nepagadyciau.
egle
2010-07-26 17:11
oi niam,niam-valge visi,nuo isrankaus tecio iki mazosios metinukes.geras receptukas!
indre
2009-11-23 19:02
gavosi visai skaniai, galit pabandyti