Pievagrybiai su sūriu ir migdolais (grilyje)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Migdolai, malti, 1 sauja
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Sezamų aliejus, trečdalis, 0.35 stiklinės
- Mocarela sūris, 120 gramų
- Petražolės
- Čiobreliai
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybiai pamarinuojami 1 – 2 val. marinate, kurį sudaro: citrinos sultys, sezamų aliejus, džiovinti čiobreliai, aitriosios paprikos, druska, pipirai.
Tuomet išskobiami pievagrybiai ir dedamas įdaras (tarkuotas mocarela sūris, malti migdolų riešutai, druska, pipirai, krapai).
Įdaryti grybai sumaunami ant medinių iešmelių ir kepami grilyje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą