Pievagrybiai su mocarela sūriu

Pievagrybiai su mocarela sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai, šakelės, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės
  • Alyvuogių aliejus
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Druska
  • Mocarela sūris, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Grybus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis.
Grybus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą, ant viršaus sudėti mocarela sūrio gabaliukus, apibarstyti smulkintomis čiobrelio šakelėmis, druska, pipirais ir apšlakstyti aliejumi.
Pakepinti viską apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su petražolėmis ir kepta duona.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Kamilė
» Rašyti komentarą