Pievagrybiai įdaryti kukuliukais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Pievagrybiai, 10 vienetų
- Pienas, 50 gramų
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Mėsa, Biovelos MAMOS kukuliukai, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Orkaitę įkaitinti iki 190° C.Pievagrybius nuvalyti ir kotelius atskirti nuo kepurėlių ir juos smulkiai sukapoti. Smulkiai sukapoti česnaką, morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir viską pakepinti su šlakeliu aliejaus. Suberti aromatines žoleles, paskaninti druska, pipirais. Į pievagrybių kepurėlės įdėti kukuliuką, užtepti įdarą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti 15 minučių. Tada ištraukti, ant kiekvieno užbarstyti smulkiai tarkuotą sūrį, dėti atgal į orkaitę ir dar kepti 10-15 minučių.
» Rašyti komentarą