Pievagrybiai įdaryti kukuliukais

Pievagrybiai įdaryti kukuliukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Čiobreliai
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Pievagrybiai, 10 vienetų
  • Pienas, 50 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Mėsa, Biovelos MAMOS kukuliukai, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Orkaitę įkaitinti iki 190° C.Pievagrybius nuvalyti ir kotelius atskirti nuo kepurėlių ir juos smulkiai sukapoti. Smulkiai sukapoti česnaką, morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir viską pakepinti su šlakeliu aliejaus. Suberti aromatines žoleles, paskaninti druska, pipirais. Į pievagrybių kepurėlės įdėti kukuliuką, užtepti įdarą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti 15 minučių. Tada ištraukti, ant kiekvieno užbarstyti smulkiai tarkuotą sūrį, dėti atgal į orkaitę ir dar kepti 10-15 minučių.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą