Pievagrybiai grietinės padaže

Pievagrybiai grietinės padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai
  • Petražolės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pievagrybiai, 500 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Grietinė, 0.8 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybiai nuplaunami, nulupami, supjaustomi ir išverdami truputyje vandens. Jauni grybai verda 10 min., senesni — 20 min. Išgriebti grybai perpilami šaltu vandeniu, sukrečiami į puodą, užpilami grietine, pagardinami svieste pakepintais svogūnais, prieskoniais ir dar kiek pakaitinami. Tiekti tinka su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
jokubomama
2010-04-28 18:25
pievagrybiai verdami???skonio neliks manau juos reiketu det y patiekalo pabaiga.visada taip darau.pievagrybis yra vienintelis grybas kury galima valgyti termiskai neapdotota