Pievagrybiai grietinės padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai
- Petražolės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Druska
- Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Grietinė, 0.8 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybiai nuplaunami, nulupami, supjaustomi ir išverdami truputyje vandens. Jauni grybai verda 10 min., senesni — 20 min. Išgriebti grybai perpilami šaltu vandeniu, sukrečiami į puodą, užpilami grietine, pagardinami svieste pakepintais svogūnais, prieskoniais ir dar kiek pakaitinami. Tiekti tinka su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-28 18:25