Pievagrybiai grietinėlės padaže

Pievagrybiai grietinėlės padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika
  • Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Grietinėlė, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Nuvalyti, nuplauti ir nulupti pievagrybiai supjaustomi, sudedami į puodą ir pakaitinami maždaug 15 min., pridedama sviesto ir dar truputį patroškinama. Įpilama citrinos sulčių, įberiama paprikos, druskos, apibarstomi miltais, supilama grietinėlė ir neilgai patroškinama.
Taip paruošti pievagrybiai paduodami kaip atskiras pa tiekalas arba kaip priedas prie liežuvio ir žuvies ar bulvių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
jane
2013-08-31 17:18
ir pievagribiu niekas nelupa tik gerai nuplauna net ramzis sake kad lupt nereikia
Ramunis
2011-03-25 20:38
Juk prie nuotrauku yra komentaras, kad priedo dar morku ideta.
O kaitinti galima ir sausus grybus - juk pradzioj issiskiria sultys, kuriose jie ir kaitinami kol isgaruoja. Tada jau dedamas sviestas. Matosi, kad komentatoriai gyvenime nera gamine pievagrybiu
genute
2011-03-25 13:13
tiksliai 15minuciu sausame puode!!!! nesamone!!!!
solo
2011-03-24 21:21
nuotraukoje matyti naudojote morka bet prie ingridiantu jos nera kodel?
Rimas
2010-05-14 13:45
"akaitinami maždaug 15 min.", cia puode be vandens ?