Pietų Afrikos patiekalas iš jautienos faršo

Pietų Afrikos patiekalas iš jautienos faršo
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Peletrūnas, 2 valgomieji šaukštai
  • Laurų lapai, užpilui, 2 vienetai
  • Migdolai, pasmulkinti, 50 mililitrų
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautienos faršas, 400 gramų
  • Kiaušiniai, užpilui, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 50 mililitrų
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Pienas, užpilui, 300 mililitrų
  • Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Karis, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Džiūvėsėlius užpilti pienu.
Svogūną ir obuolį supjaustyti kubeliais.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, nuimti nuo ugnies, suberti karį ir išmaišyti, tada vėl ant ugnies, sudėti svogūnus ir apkepti iki geltonumo. Sudėti obuolius, šiek tiek patroškinti.
Pakepintą mišinį supilti į džiūvėsius su pienu, išmaišyti.
Pakepinti faršą kartu su prieskoninėmis žolelėmis, druska ir citrinos sultimis.
Pakepintą faršą sudėti į džiūvėsių-svogūnų-obuolių masę.
Šią masę sudėti į riebalais išteptą formą, užpilti pieno-kiaušinių užpilu ir pašauti į 175 laipsnių orkaitę 50 min.
Patiekti su salotomis, virtomis bulvėmis ir raugintais kopūstais.
Kas mėgsta aštriau, įberti į faršo patiekalą pipirų.

Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą