Pienių medus

Pienių medus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienės, (žiedlapiai), 300 gramų
  • Vanduo, 1 litras
  • Cukrus, 1 kilogramas
  • Citrinos, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Prirenkam pienių žiedlapių (pienių žiedai turi būti labai švarūs,gerai išsiskleidę,geriausia rinkti laukuose toli nuo kelių.PLAUTI NEGALIMA),užpilam vandeniu,pavirinam apie 10 min.Palaikom apie 2 val ir nukošiam ,žiedlapius gerai nuspaudžiam kad liktų kuo mažiau skysčių. 1litrui skysčio dedam 1 kg cukraus ir virinam.Virinti ne mažiau puse val.Galima virinti ir ilgiau,virinant apie 1 val gausime tirštesnį ,panašų į medų. Baigiant virint,i sudedam supjaustytas citrinas ir dar pakaitinam apie 5 min. Supilstome į stiklainiukus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Irena-anirtic
» Rašyti komentarą