Pieniškas uogų desertas „Arbūzas“

Pieniškas uogų desertas „Arbūzas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, šaldytos/šviežios, 0.5 stiklinės
  • Cukraus pudra, 6 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, žali, dideli, 1 vienetas
  • Jogurtas, natūralus, 200 gramų
  • Vanduo, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Braškės, šaldytos/šviežios, 0.5 stiklinės
  • Želatina, pakelis, 1 vienetas
  • Saldainiai, šokoladiniai arba šokoladiniai dribsniai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Jei uogos šaldytos, pirmiausia jas atitirpinkite.
Uogas sutrinkite ir sumaišykite su jogurtu(masę dar galite pertrinti blenderiu).
Želatiną sumaišykite su šiltu vandeniu ir palikite, kad išbrinktų.
Išbrinkusią želatiną įmaišykite į jogurto bei uogų masę, įmaišykite cukraus pudrą ir maišant pakaitinkite apie 7 min.
Obuolį perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius, išskobkite didžiąją dalį minkštimo ir vidų apšlakstyti šviežiomis citrinų sultimis.
Sudėkite į obuolio puseles jogurto bei uogų masę, susmaigstykite šokoladinius dribsnius (arba saldainius) ir padėkite į šaldymo kamerą, kad viskas gerai sustingtų.
Sušalus supjaustykite skiltelėmis ir patiekite.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą