Pieniškas desertas su rabarbarais ir braškėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Rabarbarai, kotai, 2 vienetai
- Grietinėlė, 150 mililitrų
- Varškė, 200 gramų
- Želatina, 30 gramų
- Uogienė, braškių, 3 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Želatiną užpyliau šiltu vandeniu ir palikau išbrinkti.
Rabarbarų kotus nulupau ir apviriau pasaldintame vandenyje.
Išvirtus rabarbarus sutryniau kartu su braškių uogiene.
Į vieną dubenį sudėjau grietinėlę, varškę, cukrų, vanilinį cukrų ir su braškių uogiene sutrintus rabarbarus.
Viską sutryniau iki vientisos masės ir sumaišiau su išbrinkusia želatina.
Gautą masę supyliau į formeles ir padėjau šaltai, kad sustingtų.
Sušalusį desertą išėmiau iš formelių, papuošiau braške (iš uogienės) ir patiekiau.
Skanaus!
» Rašyti komentarą