Pieniškas desertas su rabarbarais ir braškėmis

Pieniškas desertas su rabarbarais ir braškėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Rabarbarai, kotai, 2 vienetai
  • Grietinėlė, 150 mililitrų
  • Varškė, 200 gramų
  • Želatina, 30 gramų
  • Uogienė, braškių, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Želatiną užpyliau šiltu vandeniu ir palikau išbrinkti.
Rabarbarų kotus nulupau ir apviriau pasaldintame vandenyje.
Išvirtus rabarbarus sutryniau kartu su braškių uogiene.
Į vieną dubenį sudėjau grietinėlę, varškę, cukrų, vanilinį cukrų ir su braškių uogiene sutrintus rabarbarus.
Viską sutryniau iki vientisos masės ir sumaišiau su išbrinkusia želatina.
Gautą masę supyliau į formeles ir padėjau šaltai, kad sustingtų.
Sušalusį desertą išėmiau iš formelių, papuošiau braške (iš uogienės) ir patiekiau.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą