Piene troškintas triušis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Triušiena, 600 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 150 gramų
- Pienas, 150 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Margarinas, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai
- Druska
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose.
Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų pjaustytus svogūnus, triušieną, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 min., kol suminkštės mėsa.
Troškintą triušieną paskaninti kapotais žalumynais.
Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-14 13:37
aš dar siūlyčiau, prieš kepant apvolioti miltuose, labai skanu 

2011-11-04 19:15
labai skanei atrodo bandysiu.




2022-02-19 21:15