Piene troškintas triušis

Piene troškintas triušis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, 600 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, 150 gramų
  • Pienas, 150 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Margarinas, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose.

  2. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų pjaustytus svogūnus, triušieną, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 min., kol suminkštės mėsa.

  3. Troškintą triušieną paskaninti kapotais žalumynais.
    Patiekti su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vaida
2012-03-14 13:37
aš dar siūlyčiau, prieš kepant apvolioti miltuose, labai skanu
sandra
2011-11-04 19:15
labai skanei atrodo bandysiu.