Piene troškintas triušis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Laurų lapai, lapai
- Mairūnas
- Margarinas, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 2 vienetai
- Rozmarinas
- Kiaulienos lašiniai, 150 gramų
- Triušiena, 600 gramų
- Pienas, 150 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų triušieną, smulkintas morkas, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapą, smulkintas prieskonines žoleles (ar džiovintas) užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-17 21:34
visai neskanu pamatyciau kaip jus valgot zmones ir sakytumet ilgaplaukiai skaniausi
kanibalai kazkokie!!!!!!!!!!!!!!!!!
kanibalai kazkokie!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-01-05 17:36


2017-07-31 20:32