Piene troškintas triušis

Piene troškintas triušis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Krapai
  • Laurų lapai, lapai
  • Mairūnas
  • Margarinas, 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Rozmarinas
  • Kiaulienos lašiniai, 150 gramų
  • Triušiena, 600 gramų
  • Pienas, 150 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų triušieną, smulkintas morkas, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapą, smulkintas prieskonines žoleles (ar džiovintas) užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
diagnoze mesaedziui
2017-07-31 20:32
Vegetaras yra diagnoze
mesiaedziai
2014-12-17 21:34
visai neskanu pamatyciau kaip jus valgot zmones ir sakytumet ilgaplaukiai skaniausi
kanibalai kazkokie!!!!!!!!!!!!!!!!!
(anonimas)
2014-01-05 17:36
liuks pavyko labai skanu . Ilgaausiai savo auginti , ekologiski