Piemenų pyragas

Piemenų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Jautiena, malta, 250 gramų
  • Grietinėlė, 150 mililitrų
  • Pomidorų pasta, 1 skardinė
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirti druskingame vandenyje. Svogūnus, papriką ir tarkuotas morkas pakepinti aliejuje, sudėti faršą ir patroškinti su pomidorų pasta.

  2. Išvirusias bulves sutrinti su grietinėle iki vientisos masės.

  3. Į kepimo indą sudėti mėsos masę, ant viršaus sudėti bulvių košę. Kepti orkaitėje 180 C temperatūroje apie 15 min.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ieva
2017-10-15 00:53
Piemenu pyragas yra gaminamas su aviena todėl ir vadinasi “PIEMENU”